ΙΣΤΟΡΙΚΟ: Λειτουργούμε από το 1992 με την εποπτεία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλονίκης και παρέχουμε υπηρεσίες, σε παιδιά προσχολικής αγωγής, ηλικίας από 18 μηνών μέχρι 6 ετών.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ: Εφαρμόζουμε το Νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας, με παιδαγωγούς που παρακολούθησαν ειδικά Σεμινάρια. Στην εφαρμογή του εκπαιδευτικού μας προγράμματος, επιτυγχάνουμε την καλλιέργεια του προφορικού λόγου, τη μαθηματική σκέψη, την μύηση στην ανάγνωση και στη γραφή, τη μουσική γνώση, εκμάθηση Γαλλικής και Αγγλικής γλώσσας, μύηση στο θεατρικό παιχνίδι και καλλιέργεια στην ψυχοκινητική δεξιότητα.

ΤΜΗΜΑΤΑ: Τα παιδιά σύμφωνα με την ηλικία τους, κατανέμονται σε τμήματα: Βρεφών, Προ-Προνηπίων, Προνηπίων και Νηπίων, με την εποπτεία της Διευθύντριας, μιας παιδαγωγού και μιας βοηθού ανά τμήμα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ: Λειτουργούμε όλο το χρόνο, ήτοι 12 μήνες με ΩΡΑΡΙΟ εργασίας από 1ης Σεπτεμβρίου εως 30ης Ιουνίου, από τις 7.00 π.μ εως τις 5.00 μ.μ και από 1ης Ιουλίου εως 31ης Αυγούστου, από τις 7.00 π.μ εως τις 4.00 μ.μ.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ: Επιτυγχάνουμε τη μεταφορά των παιδιών με ιδιόκτητο-καινούριο Σχολικό Πούλμαν, τύπου Μερσεντές και με έμπειρο οδηγό, έχοντας πολυετή πείρα.

 
 
 
μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση