Το πρόγραμμα δραστηριοτήτων μας, περιλαμβάνει επισκέψεις σε Μουσεία και Εκθέσεις, εκδρομές, θέατρα και σχολικές γιορτές.

Ενδεικτικά αναφέρουμε για:
i) το σχολικό έτος 2004: Επίσκεψη σε έκθεση χαρακτικής με θέμα: «Το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων», Θεατρική παράσταση: «Τα ζώα συμμετέχουν σε αγώνες». Στη καλοκαιρινή γιορτή του 2004, παρουσιάσαμε «Τους Ολυμπιακούς Αγώνες» και τα Χριστούγεννα «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα».

ii) το σχολικό έτος 2005: τα παιδιά με Πούλμαν έκαναν το γύρο της πόλης μας της Θεσσαλονίκης κι επισκέφθηκαν τον «Άγιο Δημήτριο». Επίσης επισκέφθηκαν το Πολιτικό Αεροδρόμιο. Παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Το Τσίρκο του Καραγκιόζη». Στην καλοκαιρινή γιορτή παρουσιάσαμε το ρυθμικό: «Αφιέρωμα στο Μάνο Χατζιδάκι» και στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Τα Ειρηνικά Χριστούγεννα».

iii) το σχολικό έτος 2006:
επισκεφθήκαμε το Τελλόγλειο ίδρυμα, για να δούμε την έκθεση «Επαγγελμάτων υπο εξαφάνιση»
Επίσης, επισκεφθήκαμε, το Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης, για να παρακολουθήσουμε το πρόγραμμα της «Ανακύκλωσης», καθώς και το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, για να παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του «Τρύγου».
Το καλοκαίρι του 2006, παρουσιάσαμε τη γιορτή «Το Παραμύθι της Ανατολής, το Όραμα της Δύσης» ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ και τα Χριστούγεννα τη γιορτή, «Το Θαύμα των Χριστουγέννων».

 
 
 
μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση μεγένθυση